De huidige website draaide al weer heel wat jaartjes mee. Ruim 5 jaar om precies te zijn. In de tussentijd is er, in het natuurgebied, natuurlijk heel veel veranderd. En, zoals de natuur uit zichzelf doet, met een beetje hulp van alle vrijwiliggers, is het ook wel eens fijn om een nieuwe website te hebben.

Nagenoeg alle informatie die op de oude website aanwezig was is ook op de nieuwe website aanwezig. Het uiterlijk is opgefrist, de techniek van de website zelf ook, en het geeft ons wat meer mogelijkheden om een nog betere interactie te hebben met onze bezoekers, virtueel, maar zeker ook in het echt. Ook in deze tijden.

Reserveer een gids

Deze mogelijkheid bestaat uiteraard nog steeds. Het reserveren van een gids is natuurlijk altijd mogelijk. Men dient zich wel te houden aan de geldende corona-maatregelen. 

Is er nu echt iets wat gemist wordt op de website, aarzel dan zeker niet om onze contactpagina te gebruiken om feedback, of suggesties in te sturen. Indien het mogelijk is, zullen we de aanpassingen bekijken en invoeren.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *